Kielimatkalle on paljon erilaisia kohteita, ja varmasti jokaiselle löytyy sopiva kohde:)

 

Iso-Britannia:

Bournemouth;Bournemouth on kohde, joka sijaitsee lähellä Jurassic Coast- maailmanperintökohdettä. Bournemouth tarjoaa kultaisia hiekkarantoja silmänkantamattomiin, putiikkeja, nähtävyyksiä, sekä kauniin sataman, jolla pääset katselemaan  auringonlaskua.

Brighton;Brightonista löytyvät kaikki trendikkään kaupungin nähtävyydet, museot, historialliset paikat, kaupat sekä kahvilat. Samalla voit myös viettää hauskaa alueen parhailla rannoilla.

Hastings;Tänne englantilaiset ovat kerääntyneet jo vuosisatojen ajan,  Nauti auringosta ja kaupungista, joka on ennen ollut myös merirosvojen piilopaikka.

Isle of Wight;Tämä  saari on  Englannin etelärannikolla  ja tarjoaa jokaiselle jotakin: hiekkarantoja, teemapuistoja, eläintarha ja hyvät urheilumahdollisuudet.  Siellä pääset tutustumaan myös Needles Parkiin.

Lontoo;Yksi suosituimmista pääkaupungeista koko maailmassa.  Satoja taidegallerioita ja museoita ja useita erilaisia nähtävyyksiä.

Oxford;Oxfordissa yhdistyvät  akateemiset tavoitteet ja opiskelijapiirit. Koet perinteisen opiskelijaelämän kuuluisien keskiaikaisten rakennusten ja vihreiden pihojen keskellä.

Rookesbury; sijaitsee upeasti englannin maaseudulla, hyvät urheilumahdollisuudet, kuten jalkapallokenttä ja lämmitetty uima-allas. Sijainnin ansiosta helppo lähteä tutustumaan myös paikallisiin nähtävyyksiin.

Torquay;Ef koulu on paikallinen maamerkki, joka sijaitsee aivan keskustan ja satama-alueen läheisyydessä. Nauti nähtävyyksistä, lähde kävelylle vilkkaalle rantakadulle tai mene vaikka shoppailemaan.

Weymouth;SijaitseeEnglannin kanaalin varrella, kauniilla kaupungilla on uskomaton kulkuyhteys maailmanperintökohteeseen, Jurassic Coastiin. Weymouthissa on paljon mahdollisuuksia shoppailuun ja nähtävyyksien kiertelyyn.

USA:

Boston Junior; New  Englandinosavaltion pääkaupunki, , Boston on niin  Harvardin yliopiston kuin huippu-urheiluseurojen kuten  koti. Tutustu historiallisiin nähtävksiin, New England Aquarium -akvaarioon ja shoppaile vuosisatoja vanhalla Quincy Marketilla.

Kalifornia; jos rakastat rantoja, haluat kokea legendaariset nähtävyydet, ja nauttia lämmöstä mahtavien aktiviteettejen parissa,Kalifornia on juuri oikea paikka sinulle!

Florida;Floridassa on mahdollisuudet niiin shoppailuun, kuin huvipuistoihin. Floridassa voit myös vierailla teemaapuistoissa.

Long Beach;Täydellinen rantakohde!

New York; hde tutustumaan muodin, musiikin ja viihteen keskukseen, vieraile kuuluisilla nähtävyyksillä mm vapauden patsaalla

Irlanti:

Dublin ( myös junior)

Dublinissa tutustut vuosisatoja vanhaan Irlannin historiaan ja kulttuuriin. Kaupat, persoonalliset kaupungit, musiikki- ja taidetrendit luovat kaupunkiin hyvän ja iloisen ilmapiirin.

Malta:

Sliema ja St.Paul`s Bay; Malta on saari, jossa on yhdisteitä brittiläisistä vaikutteista ja vastutamattomasta Välimeren kulttuurista. Kirkaansininen meri ja mahtavat uimarannat tekevät Maltasta yhden kuuluisimmista kohteista. Sliema on eläväinen ja mahtava kaupunki, jossa ei tule tylsää!

Australia:

Cairns; Cairns on suosittu trooppinen paratiisi ja kulkuväylä isolle valliriutalle, joka on yksi maailman mahtavimmista nähtävytyksistä. Lähde uimaan, grillijuhliin tai rentoudu rantakahvilassa. Näe peligaaneja, kekkoja ja jopa kenguruja.

Ranska:

St. Raphael ; tämä   Ranskan Rivieran kätketty helmi on mitä täydellisin paikka opiskella ranskaa. Kokeile sinisten aaltojen keskellä uusia vesiurheilulajeja, kuten purjelautailua, snorklausta tai sukellusta.

Espanja:

Malaga;Elämää sykkivä Málaga tutustuttaa sinut auringon ja palmujen Costa del Soliin. Opit espanjaa samalla kun lähdet EF Liiderisi johdolla löytöretkelle Málagan kapeille mukulakivikaduille, sen kauppoihin sekä rantakahviloihin.

Saksa:

Lindau; Lindau sijaitsee yhden Euroopan suurimman järven rannalla, Bodenjärvellä. Mahtavat aktiviteetit, vaelluksesta ja pyöräilystä erilaisiin vesiurheilulajeihin. Voit kuitenkin myös rentoutua ja ottaa aurinkoa Ef Beachilla.

Ruotsi:

Uppsala; Uppsala on vilkas yliopistokaupunki, jonka lähistöllä voit rentoutua rannoilla aurinkoisina päivinä. Helppo liikkua niin pyörällä, kuin kävellen. Näe kuuluisat nähtävyydet ja shoppaile.

Costa Rican kiertomatka:

 "Päivät 1–2: Saapuminen San Joseen, Costa Rican pääkaupunkiin. Käynti INBioparquen kansallispuistossa sekä Poás-tulivuorella ja kuumilla lähteillä.


Päivät 2–3: Tutustuminen Arenalin alueeseen sekä kajakkimelomista Arenal-järvellä ja patikkaretki La Fortuna -vesiputouksille.


Päivät 4–5: Seikkailu sademetsässä. Istuta puu Monteverden alueelle.


Päivät 6–9: Matka Tyynenmeren rannalle, käynti Cararan reservaatissa. Matka takaisin San Joseen Manuel Antonion kansallispuiston ja Sarchin kylän kautta. " sanovat EF:n ammattilaiset.

Suuri Euroopan kiertomatka:

"päivät 1–2: Saapuminen Lontooseen. Nähtävyydet, kuten Big Ben ja Westminster Abbey.


Päivät 3–4: Matka Pariisiin Eurostar-junalla. Kaupunkikierros ja vapaaehtoinen retki Versaillesiin.


Päivät 5–6: Matka Luzerniin, Sveitsiin. Kiipeilyä Pilatus-vuorella. Päivät 7–8: Matka Alppien halki Firenzeen. Käynti Pisan kaltevalla tornilla.


Päivät 9–12: Matka Roomaan. Nähtävyyksiä, kuten Colosseum. Matka Sorrenton ja Pompeijin kautta Kreikkaan.


Päivät 13–16: Käynti Meteoran luostarialueella matkalla Ateenaan. Käynti Akropolis-kukkulalla, jonka jälkeen on lähtö Kreikan saaristoristeilylle.


Päivät 17–19: Vieraile Kreikan saaristossa ja tutustu upeisiin nähtävyyksiin, hiekkarantoihin, herkulliseen ruokaan ja iloisiin ihmisiin. Täydellinen tapa viettää kiertomatkan viimeiset päivät ennen kotiinpaluuta. Risteilyn hinta on 415€." EF:n sivuilta.

Japani:

Tokio; Muoti, animaatiot, huipputeknologia, Tokio tarjoaa kaikkea mangasta perinteisiin itsepuolustuslajeihin sekä anime-museoista jylhiin vuoriin. Maistele sushia ja perehdy samuraiden historiaan.

 

 

 

EF-logo.jpg