oltiin viikko mun perheen kanssa asuntoautoilemassa pitkin Suomea. Oli ihan hauskaa, ajattelin ensin kertoa mitä minä ajattelen leirintäalue elämästä. Ensinnäkin onhan se ihan erilaista, kuin normi arki. Olette koko ajan porukkanne kanssa samassa tilassa ja ympäristössä. Päivittäiset asiat esim ruan valmistus ja suihkussa käynti voivat olla hankalampia ja aikaa vieviä. Yhteisissä  wc ja suihkutiloissa et voi mennä suihkuun juuri silloin kuin haluat, ja niiden kunto ei aina ole kaikista parhain. Ruoka tehdään usein asuntoautoissa/vaunuissa tai yhteisissä tiloissa. Muutenkin voi olla hermo kireällä, koska katsellaan samojen ihmisten naamaa jatkuvasti, eikä yksityisyyttä oikeastaan ole, koska usein nukutaan vielä samassa tilassa. Kuitenkin, vaikka välillä voi olla hankaluuuksia, nautin leirintäalueilla oleilusta, koska siellä on usein tosi hyvä fiilis ja kaikki on aina mukavia ja avuliaita toisilleen. On myös mukava nähdä eripaikkakuntaa ja tutustua uusiin ihmisiin. Kaikille tollainen leirintäalue asuminen ei sovi, jos on erittäin stressaava persoona tai jos on tosi mukavuudenhaluinen ihminen. Kuitenkin itselleni koen tuon mukavaksi asumismuodoksi.

Käytiin tosiaan moikkaamassa meidän sukulaisia ja sitten käytiin erilaisissa nähtävyyksissä ja matkailukohteissa.

Käytiin esim Ranuan eläinpuistossa, sitten nähtiin Suomen yksi suurimmista luonnonvaraisista vesiputouksista, käytiin luostarissa, shoppailtiin, käytiin katsomassa jalokiviä jne Käytiin myös katsomassa tosiaan sukulaisia, joita kyllä näkee tosi harvoin. Mutta mukava aina kesäisin käydä.

Muuten! Huomenna lähden jo mun kielimatkalle sinne Maltalle. Juna lähtee illalla seitsemän aikoihin ja siitä sitten alkaakin koko yön armoton matkustelu. Pakkailut on nyt tehty ja whatsapp ryhmässä kova spekulointi matkan tapahtumista. Sain myös tietoa isäntäperheestä, tosin vähän myöhemmin kuin suurinosa muista oppilaista. Saatiin myös liideri mukaan ryhmään ja mikä helpotus, liideri on tosi mukava ja neuvoo meitä ( myös tyhmissä kysymyksissä:D) oli ihana pakata vain kesävaatteita, koska siellä tosiaan 23-37 astetta lämmintä, eikä sadetta. Odotan tosi paljon illalla järjestettäviä bileitä ja sukelluskurssia:) Ei oikeastaan jännitä yhtään, koska kaikki alkuvalmistelut, pakkailut jne on tehty huolella. Kiitos liiderin ja vanhempien ohjeitten! Tosiaan mut saa kiinni luultavasti whatsapissa ja facebookissa, ei kannata kuitenkaan ihmetellä jos en heti ole vastaamassa, koska netti ei ole koko ajan käytössä ja siellä on tosi paljon tehtävää ja nähtävää! Jos erittäin tärkeää asiaa tulee, tekstarin voi laittaa. En usko, että Maltalta tulee postausta, mutta yritän ottaa kuvia ja tehdä postausta sitten kun tulen takaisin Suomeen. Se ois nyt sitten etelän lämpöön kolmeksi viikoksi!